Uslovi korištenja

Ova web stranica nema namjeru pružati dijagnozu, liječenje ili medicinske savjete. Proizvodi, usluge, informacije i drugi sadržaji koji se nalaze na web stranici, uključujući informacije koje se mogu pružiti na web stranici direktno ili povezivanjem na web stranice trećih strana, služe samo u informativne svrhe. Molimo vas da se posavjetujete s liječnikom ili drugim zdravstvenim radnikom u vezi s bilo kojom medicinskom ili zdravstvenom dijagnozom ili opcijama liječenja.

Podaci koji se nalaze na web stranici i povezanim web stranicama, uključujući informacije koje se odnose na medicinska i zdravstvena stanja, tretmane i proizvode mogu se dati u sažetom obliku. Informacije na web mjestu, uključujući bilo koju etiketu ili ambalažu proizvoda, ne smiju se smatrati zamjenom za savjet zdravstvenog radnika. Stranica ne preporučuje samoupravljanje zdravstvenim problemima. Podaci na web stranici nisu sveobuhvatni i ne pokrivaju sve bolesti, tegobe, fizička stanja ili njihovo liječenje. Odmah se obratite svom zdravstvenom radniku ako imate bilo kakvih zdravstvenih pitanja. Nikada nemojte zanemariti ili odgoditi medicinski savjet na osnovu informacija koje ste možda pročitali na web stranici direktno ili povezivanjem na web stranice trećih strana.

Veze na bilo koje web stranice ili izvore trećih strana ili pristup njima nisu potvrda bilo kakvih informacija, proizvoda ili usluga. Ne snosimo odgovornost za sadržaj ili performanse bilo koje web stranice treće strane. Korištenje web stranica trećih strana činite na vlastitu odgovornost.

Ne biste trebali koristiti informacije ili usluge na web mjestu za dijagnosticiranje ili liječenje bilo kakvih zdravstvenih problema ili za propisivanje bilo kakvih lijekova ili drugih tretmana. Uvijek se trebate posavjetovati sa svojim zdravstvenim radnikom i pročitati podatke koje je dao proizvođač proizvoda i bilo koju naljepnicu ili pakiranje proizvoda, prije upotrebe bilo kojeg lijeka, nutritivnog, biljnog ili homeopatskog proizvoda ili prije početka bilo kakvog programa vježbanja ili dijete ili započinjanja bilo kakvog zdravstvenog tretmana. problem. Pojedinci su različiti i mogu različito reagirati na različite proizvode. O interakciji između lijekova koje uzimate i dodataka prehrani trebate se posavjetovati sa svojim liječnikom. Komentari koje zaposlenici ili korisnici web stranice daju na bilo kojim forumima na web stranici ili na društvenim mrežama, isključivo su njihova lična gledišta izrađena u njihovom ličnom svojstvu i ne predstavljaju tvrdnje koje iznosimo od nas ili predstavljaju naše stavove ili stavove. Ocjene proizvoda od strane bilo kojeg sadašnjeg ili prethodnog zaposlenika ili korisnika web stranice isključivo su njihova lična gledišta izrađena u njihovom ličnom svojstvu i nisu namijenjene kao zamjena za odgovarajuću medicinsku njegu ili savjet zdravstvenog radnika. Ne snosimo odgovornost za bilo koje informacije koje se nalaze na web stranici u vezi s preporukama u vezi s suplementima u bilo koje zdravstvene svrhe.

Uvijek provjerite etiketu ili ambalažu proizvoda prije upotrebe bilo kojeg proizvoda. U slučaju odstupanja, kupci bi trebali slijediti informacije navedene na etiketi proizvoda ili pakiranju. Morate se obratiti direktno proizvođaču radi pojašnjenja u vezi s označavanjem proizvoda i detaljima pakiranja te preporučenom upotrebom.